Over ons

Over ons 2020-11-05T11:42:36+00:00

Ons verhaal

Al jaren gaan wij, Sandra en Chiel-Jan, regelmatig op vakantie naar Hongarije met ons gezin, Koen, Wessel, Stern, Naut en onze hond Soof. In deze tijd is de droom ontstaan om zelf een woning te kopen in dit mooie en vriendelijke land.

Wij hebben gezocht in de omgeving van Pécs voor ons droomhuis, omdat deze stad veel te bieden heeft. Voor cultuur, winkelen of lekker uit eten kan je in deze wereldstad terecht binnen 30 autominuten.  De binnenstad van Pécs staat op de UNESCO wereld erfgoed lijst en heeft een bijzonder mooie oude binnenstad. Pecs heeft ook sfeervolle terrasjes en interessante musea en niet te vergeten moderne winkels.

Na lang zoeken hebben wij uiteindelijk onze droomhuizen gevonden. Wij verhuren onze woningen om óók andere mensen van ons huis te laten genieten en kennis te laten maken met het mooie land Hongarije.

Wij hebben jaren eerder ook al een wijnhuis in Miklósi gekocht. Deze zijn we nu aan het renoveren tot een fijn buitenverblijf. Wanneer deze helemaal gereed is dan zal deze ook beschikbaar zijn voor de verhuur. Hiernaast alvast een klein voorproefje van de prachtige heuvels rondom Somogy waar ons unieke wijnhuisje staat.

Miklósi en Balatonmeer

Prachtige heuvelachtige landschappen met wijngaarden in het dorp Miklósi. Ook vele uitgestrekte akkers en velden vol met prachtige zonnebloemen. Er lopen diverse wandelroutes in de omgeving. Wanneer we dit unieke wijnhuisje gaan verhuren zal er meer informatie volgen over de omgeving en het dorp Miklósi en zijn inwoners.

Wij, van Buitenleven Hongarije, zijn hier op Facebook te volgen!

Buiten Leven Hongarije nodigt u uit.

Wilt u ook genieten van het Hongaarse buitenleven? Klik dan hieronder voor de beschikbaarheid of om contact op te nemen.

Beschikbaarheid tonen
Contact opnemen